Sposób Przygotowania Zupki JIN Ramen 20g: Do 550ml wrzącej wody dodać makaron oraz przyprawę do zupy. Gotować 4,5 minuty. Dokładnie wymieszać.
Składniki:
Makaron: mąka pszenna 61%, zmodyfikowana skrobia (zawiera ziemniaki, tapiokę), olej palmowy, skrobia ziemniaczana, gluten pszenny, sól, ekstrakt drożdżowy, regulatory kwasowości: węglan potasu (E501), polifosforany (E452); barwnik: ryboflawiny (E101)
Zupa: sól, cukier, wzmacniacze smaku: glutaminian sodu (E621), guanylan disodowy (E627), inozynian disodowy (E631); sos sojowy w proszku (soja, pszenica, sól), hydrolizowane białko roślinne (soja, pszenica, kukurydza), czerwona papryka chili, pasta sojowa w proszku (zawiera soję, pszenicę), ekstrakt drożdżowy w proszku, czosnek w proszku, olej palmowy w proszku, glukoza, pieprz czarny, dekstryna, ekstrakt z wodorostów kombu w proszku (kombu, dekstryna, sól), ekstrakt z chili
Posypka: kapusta pekińska, teksturowane białko roślinne (soja, pszenica), marchew, zielona cebulka, grzyby shiitake, wodorosty
Wartość energetyczna: 1760kJ/421kcal,
Tłuszcz 13g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 6,7g,
Węglowodany 66g,
w tym cukry 3,3g,
Białko 10g,
Sól 3,9g.
Kraj pochodzenia: Korea Południowa
Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu