- Dodaj mieszankę suszonych warzyw do 550 ml wody i zagotuj.
- Dodaj makaron i gotuj przez 5 minut.
- Wyłącz ogień i odcedź całą wodę, pozostawiając jedynie 3 łyżki stołowe
- Dodaj do makaronu zupę w proszku i bulion.
- Dokładnie wymieszać i podawać.
Składniki:
Mąka pszenna, skrobia modyfikowana (z tapioki, ziemniaka), olej palmowy, skrobia ziemniaczana, jjajang w proszku (pasta z czarnej fasoli, dekstryna, sól), cukier, olej sojowy, glutaminian sodu, teksturowane białko roślinne (zawiera soję, pszenicę), gluten pszenny, barwnik: karmel; sól, olej cebulowy (cebula, olej kukurydziany, sezam), cebula w proszku, suszona cebula, suszona kapusta, olej emulgowany (sorbitol, olej sojowy, tokoferol, lecytyna, mono- lub diglicerydy kwasów tłuszczowych, ziemniak smażony, przyprawa z drożdżami (dekstryna, sól, ekstrakt drożdżowy), regulatory kwasowości: węglan sodu, trifosforany, difosforany, węglan wapnia, fosforan potasu; suszona marchew, przyprawa z sosem sojowym (sos sojowy, cebula, ekstrakt drożdżowy, glukoza), sos sojowy (zawiera soję, pszenicę), wzmacniacze smaku: inozynian disodowy, guanylan disodowy; ekstrakt z cebuli, ekstrakt drożdżowy, hydrolizowane białko roślinne (zawiera soję, pszenicę), prażony ryż w proszku, ekstrakt z zielonej herbaty, ryboflawina
Wartości odżywcze (w porcji 135g)
Wartość energetyczna : 570kcal
Tłuszcze: 18g
Węglowodany: 92g
*w tym cukry: 5g
Białko: 12g
Sód: 12g
*w tym kwasy tłuszczowe nasycone 7g
Kraj pochodzenia: Korea Południowa