Sposób Przygotowania Zupki JIN Ramen 20g: Do 550ml wrzącej wody dodać makaron oraz przyprawę do zupy. Gotować 4,5 minuty. Dokładnie wymieszać.
Składniki:
Mąka pszenna 55,5%, skrobia modyfikowana (ziemniak, tapioka), olej palmowy, sól, skrobia ziemniaczana, wzmacniacze smaku: glutaminian sodu (E621), guanylan disodowy (E627), inozynian disodowy (E631); gluten pszenny, kimchi w proszku 1,1% (kapusta, sól, glukoza, czerwona papryka, czosnek), cukier, glukoza, suszone kimchi 0,7% (kapusta, sól, glukoza, czerwona papryka, czosnek), przyprawa na bazie sosu sojowego (soja, pszenica), papryka czerwona, czosnek w proszku, przyprawa do sosu sojowego w proszku (sos sojowy (soja, pszenica, sól), cebula, ekstrakt drożdżowy, glukoza), sproszkowana przyprawa z drożdży (ekstrakt drożdżowy, sól, dekstryna), sproszkowana przyprawa z czerwonej papryki (czerwona papryka, dekstryna, sól, czosnek, sos sojowy (soja, pszenica, sól)), regulatory kwasowości: E296, E330, E450, E451, E500, E501; wyciąg z drożdży sezonowych (wyciąg drożdżowy, dekstryna, sól, gluten pszenny zhydrolizowany), skrobia kukurydziana, suszona zielona cebulka, barwniki: E101, E150a; imbir w proszku, czarny pieprz, ekstrakt chili, ekstrakt z zielonej herbaty
Wartość energetyczna: 1765kJ/422kcal,
Tłuszcz 12,5g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 6,7g,
Węglowodany 68,3g,
w tym cukry 4,2g,
Białko 8,3g,
Sól 3,7g.
Kraj pochodzenia: Korea Południowa
Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu