Sposób Przygotowania Zupki JIN Ramen Vegie 110g: Do 550ml wrzącej wody dodać makaron oraz przyprawę do zupy. Gotować 4,5 minuty. Dokładnie wymieszać.
Składniki:
Makaron: mąka pszenna, skrobia z tapioki modyfikowanej, olej palmowy, skrobia ziemniaczana, gluten pszenny, ekstrakt drożdżowy, sezonowany sos czosnkowy (sos sojowy [sojowy, pszenny, sól], regulatory kwasowości E500, E451, E450, E170), ekstrakt warzywny 0, 12% (cebula, czosnek, rzodkiewka, marchew), E412, E401, E466, ekstrakt z zielonej herbaty, E101. Proszek z przyprawami: proszek grzybowy, sól, glukoza, prażona cebula w proszku (cebula, dekstryna), hydrolizowane białko roślinne (soja, pszenica), proszek warzywny (dekstryna, cebula, zielona cebula, rzodkiewka), czosnek w proszku, sos sojowy w proszku (soja, pszenica), ekstrakt drożdżowy w proszku, proszek drożdżowy (sól, dekstryna, ekstrakt drożdżowy), E631, E627, pieprz czarny w proszku, papryka w proszku (skrobia kukurydziana, oleożywica papryka), proszek imbirowy, olej sezamowy, czerwona papryka w proszku. Mieszanka warzyw suszonych: kapusta, kapusta pekińska, grzyby, marchew, zielona cebula, czerwona papryka
Wartość odżywcza w 110g:
Wartość energetyczna 460kcal
Tłuszcz 15g
*w tym nasycone 8g
Węglowodany 73g
*w tym cukry 8g
Białko 10g
Sól 1,540mg
Kraj pochodzenia: Korea Południowa
Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu