Ostra zupa z owocami morza inspirowana Koreańskim daniem Jjambbong!
Składniki:
Mąka pszenna, modyfikowana skrobia (z tapioki, ziemniaka), olej palmowy, przyprawa z owocami morza (soja, pszenica, mątwa, krewetki, krab, małże), suszona kapusta, sól, ekstrakt z mątwy (zawiera soję, mątwę), gluten pszenny, cukier, prażona przyprawa (zawiera soję), hydrolizowane białko roślinne (zawiera pszenicę, soję), suszona mątwa, suszona cebula, glukoza, ekstrakt z małż (zawiera pszenicę, soję, małże, anchois), prażona cebula w proszku (cebula, dekstryna), sos sojowy (zaiwani soję, pszenicę), regulatory kwasowości: węglan sodu, trifosforany, difosforany, węglan wapnia, fosforan potasu; wzmacniacze smaku: inozynian disodowy, guanylan disodowy; czerwona papryka, suszona marchew, ekstrakt z kombu w proszku (kombu, sól, glukoza), dekstryna, wzmacniacz smaku: glutaminian sodu; suszone wodorosty, pieprz czarny, suszone grzyby mun, ekstrakt z cebuli, ekstrakt drożdżowy, ekstrakt drożdżowy w proszku, cebula w proszku, suszona zielona cebulka, ekstrakt z chili, dl-alanina, dekstryna, ekstrakt z zielonej herbaty, ryboflawina.
Wartości odżywcze (w 100g/100ml)
Wartość energetyczna: 1778kJ/422kcal
Tłuszcze: 13g
Węglowodany: 72g
*w tym cukry: 55g
Białko: 4,3g
Sól: 0,69g
*w tym kwasy tłuszczowe nasycone 11g
Kraj pochodzenia: Korea Południowa
Przechowywanie:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu