Sposób przygotowania:
- W kubeczku wymieszać makaron i dodać sos.
- Dolać niewielką ilość gorącej wody, tak by sięgnęła zaznaczonej wewnątrz kubka linii.
- Po zamknięciu wieczka kubka podgrzewać w kuchence mikrofalowej na 2,5 minuty (1000W) albo 3 minuty (700W)
Składniki:
Ciasto ryżowe (83,3%): Ryż (82,6%), Sól rafinowana (0,4%), Regulator kwasowości: Kwas cytrynowy (0,25%), Alkohol
Sos (16,7%): Cukier (4,9%), Pasta sojowa w proszku (2,84%), Maltodekstryna (2,2%), Mieszanka przypraw z olejem palmowym (1,1%), Karmel w proszku (1%), Sos topokki w proszku (0,7%), Mąka ze smażonej fasoli (0,6%), Suszona cebula w proszku (0,6%), Płatki ziemniaczane (0,5%), Suszona marchew (0,5%), Skrobia kleista z kukurydzy (0,3%), Krzemionka (0,3%), Wzmacniacz smaku: E621 (0,25%), Smażona cebula w proszku (0,25%), Suszona cebula w proszku (0,2%), Suszony czosnek dęty (0,2%), Cebulowa przyprawa w proszku (0,2%), Chili w proszku, Aromatyzowany olej
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Energia 1130,4 kJ/270 kcal
Tłuszcz 1,76 g
W tym tłuszcze nasycone 0,11 g
Węglowodany 58,66 g
W tym cukry 5,03 g
Białko 4,93 g
Sód 390,87 mg
Wyprodukowano w Korei Południowej
Przechowywać w suchym, chłodnym i nienasłonecznionym miejscu