Sposób przygotowania:
Na patelni wymieszać ciasto ryżowe, przyprawę i 60ml wody.
Gdy danie zacznie się gotować zmniejszyć nieco temperaturę i czekać do momentu aż sos zgęstnieje.
Składniki:
CIASTO RYŻOWE: Ryż (82,5%), Sól rafinowana (0,4%), Regulator kwasowości: kwas cytrynowy (0,25%), Alkohol zbożowy.
PRZYPRAWA: Cukier (4,9%), Pasta sojowa w proszku (Pasta sojowa, Pszenica, Sól rafinowana) (2,85%), Maltodekstryna (2,2%), Mieszanka przypraw z olejem palmowym (1,1%), Karmel w proszku (1,1%), Sos topokki w proszku (0,7%), Mąka ze smażonej fasoli (0,6%), Suszona cebula w proszku (0,6%), Suszone płatki ziemniaczane (0,5%), Suszona marchew (0,5%), Skrobia kleista z kukurydzy (0,3%), Krzemionka (0,3%), Wzmaniacz smaku: E621 (0,25%), Smażona cebula w proszku (0,25%), Suszona cebula w proszku (0,2%), Suszony czosnek dęty (0,2%), Olej z cebuli (0,2%), Chilli w proszku, Aromatyzowany olej.
Wartośż odżywcza w 100g produktu:
Energia 1130,4 kJ/270 kcal
Tłuszcz 1,76 g
W tym tłuszcze nasycone 0,11 g
Węglowodany 58,66 g
W tym cukry 5,03 g
Białko 4,93 g
Sód 390,87 mg
Wyprodukowano w Korei Południowej
Przechowywać w suchym, chłodnym i nienasłonecznionym miejscu