Sposób przygotowania:
Na patelni wymieszać ciasto ryżowe, przyprawę i 60ml wody.
Gdy danie zacznie się gotować zmniejszyć nieco temperaturę i czekać do momentu aż sos zgęstnieje.
Składniki:
CIASTO RYŻOWE: Ryż (70,8%), Sól rafinowana (0,4%), Regulator kwasowości (0,2%), Alkohol zbożowy.
SOS: Ketchup pomidorowy (7,5%) (Pasta z pomidoró wysokofruktozowy syrop kukurydziany, Ocet, Sól rafinowana, Cukier), Woda (6,8%), Cukier (5,1%), Słodziwo o obniżonej zawartości cukru (2,9%), Pasta z czerwonych papryczek (2,7%) (Syrop skrobiowy, Mąka pszenna, Czerwone papryczki w proszku, Sól, Czosnek, Cebula Odtłuszczone ziarno soi w proszku, Sól), Wysokofruktozowy syrop kukurydziany (1,3%), MIeszanka przypraw (0,5%), Puree z jabłek (0,4%), Cebula (0,3%), Rafinowane wino ryżowe (0,3%), Czosnek (0,2%), Czerwone papryczki w proszku (0,2%), Sól (0,2%), Olej chili, Regulator kwasowości, Ekstrakt z cytryn, Oleożywica kapsaicyny, Emulgator, Wzmaniacz smaku, Pieprz czarny w proszku, Guma ksantanowa.
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Energia 962,96 kJ/230 kcal
Tłuszcz 0 g
W tm tłuszcze nasycone 0 g
Węglowodany 54 g
W tym cukry 4 g
Białko 4 g
Sód 190 mg
Wyprodukowano w Korei Południowej
Przechowywać w suchym, chłodnym i nienasłonecznionym miejscu