Gotowe danie tteokbokki o smaku serowym, gotowe już w 3 minuty!
Sposób przygotowania:
W kubeczku wymieszać makaron i dodać sos.
Dolać niewielką ilość gorącej wody, tak by sięgnęła zaznaczonej wewnątrz kubka linii.
Po zamknięciu wieczka kubka podgrzewać w kuchence mikrofalowej na 2,5 minuty (1000W) albo 3 minuty (700W)
Składniki: Ciasto ryżowe Tteokbokki {99,1% ryżu (USA), sól rafinowana (Korea), regulator kwasowości, spirytus}, proszek serowy {mieszanka serowa w proszku 37,63% [ser naturalny 22,5% (importowane, mleko), olej roślinny, serwatka w proszku], cukier biały, przyprawa kompleksowa w proszku, czerwona papryka w proszku, słodki parmezan złoty [51% ser naturalny (50,98% z Australii, 49,02% z Holandii), 1% parmezanu (z USA)], mąka modyfikowana, cebula suszona, marchew suszona, sól rafinowana, płatki pietruszki}
Wartość odżywcza w 100g produktu: Energia 1017,4 kJ/243 kcal
Tłuszcz 0,7 g
W tym tłuszcze nasycone 0,2 g
Węglowodany 57 g
W tym cukry 1,3 g
Bialko 4,7 g
Sód 372 mg
Kraj pochodzenia: Korea Południowa
Przechowywać w suchym, chłodnym i nienasłonecznionym miejscu
Parametry:
Dane producenta
Poland
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.