Sposób przygotowania:
- Umieścić makaron i płatki w 600ml wrzątku i gotować przez 5 minuty
- Odlać większość wody, pozostawić około 2 łyżki wody (30ml) w garnku razem z makaronem
- Dodać saszetkę z bazą zupy do makaronu i dokładnie wymieszać
Składniki: Makaron (85,4%): Wzbogacona mąka pszenna, Olej palmowy, Skrobia modyfikowana (ziemniaczana, z tapioki), Skrobia ziemniaczana, Sól, Emulgowany olej [Olej słonecznikowy, Emulgator (E322) (zawiera soję)], Regulatory kwasowości (E501, E500, E450), Ekstrakt z cebuli, Substancja zagęszczająca (E412), Regulator kwasowości (E339), Olej rzepakowy, Witamina B1
Baza zupy (12,3%): Pasta z czarnej fasoli w proszku (5%), Cukier, Wzmacniacz smaku (E621), Sos sojowy w proszku (Soja, Pszenica, Sól), Olej kokosowy, Barwnik (E150d), MIelona ostra czerwona papryka (0,3%), Sól, Wzmacniacze smaku (E631, E627), Substancja przeciwzbrylająca (E341), Oleożywica kapsaicynowa, Pikantny olej (Olej kukurydziany, Ostra czerwona papryka), Olej cebulowy
Płatki (2,3%): Suszona kapusta, Białko sojowe w płatkach, Suszona marchew, Suszona kapusta pak choi
Informacje o alerganach: Alergeny zaznaczono pogrubioną czcionką. Może zawierać śladowe ilości: orzechy ziemne, orzechy, sezam, mleko, jaja, ryby, siarczany, skorupiaki, mięczaki i gorczycę.
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Energia |
1710 kJ/407 kcal |
Tłuszcz |
11,8 g |
W tym tłuszcze nasycone |
5,5 g |
Węglowodany |
66,4 g |
W tym cukry |
6,4 g |
Białko |
10 g |
Sól |
2,4 g |
Masa netto: 110g
Wyprodukowano w Korei Południowej
Najlepiej spożyc przed: Patrz na opakowaniu
Numer partii: Patrz termin minimalnej trwalości.
Przechowywać w suchymi zaciemnionym miejscu.