Zupka o smaku Czarnej fasoli JJajang.
Sposób przygotowania:
1.Umieścić makaron i płatki w 600ml wrzątku i gotować przez 5 minuty
2.Odlać większość wody, pozostawić około 2 łyżki wody (30ml) w garnku razem z makaronem
3.Dodać saszetkę z bazą zupy do makaronu i dokładnie wymieszać
Składniki: Makaron (85,5%): Wzbogacona mąka pszenna, Olej palmowy, Skrobia modyfikowana (ziemieczana, z tapioki), Skrobia ziemniaczana, Sól, Emulgowany olej [Olej słonecznikowy, Emulgator (E322) (zawiera soję)], Regulatory kwasowości (E501, E500, E450), ekstrakt z cebuli, Substancja zagęszczająca (E412), Regulator kwasowości (E339), Olej rzepakowy, Witamina B1
Baza zupy (12,3%): Pasta z czarnej fasoli w proszku (5,4%), Cukier, Wzmacniacz smaku (E621), Barwnik (E150d), Olej kokosowy, Sos sojowy w proszku (Soja, Pszenica, Sól), Sól Wzmacniacze smaku (E621, E627), Substancja przeciwzbrylająca (E341), Olej cebulowy
Płatki (2,3%): Suszona kapusta, Białko sojowe w płatkach, Suszona marchew, Suszona kapusta pak choi
Informacje o alergenach: Alergeny zaznaczono pogrubioną czcionką. Może zawierać śladowe ilości: orzechy ziemne, orzechy, sezam, mleko, jaja, ryby. dwutlenek siarki oraz siarczany, skorupiaki, mięczaki i gorczycę.
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Energia |
1710 kJ/407 kcal |
Tłuszcz |
11,8 g |
W tym tłuszcze nasycone |
5,5 g |
Węglowodany |
66,4 g |
W tym cukry |
7,3 g |
Białko |
10 g |
Sól |
2,4 g |
Wyprodukowano w Korei Południowej
Najlepiej spożyć przed: Patrz na opakowaniu
Numer partii: Patrz termin minimalnej trwałości
Przechowywać w suchym i zaciemnionym miejscu.