Sposób przygotowania:
Do gotującej się wody (600ml) wrzuć makaron. Gotuj przez 3,5 minuty.
Odlej ok. 7 łyżek wody z makaronu do oddzielnego naczynia. Dokładnie odcedź makaron. Przełóż z powrotem do garnka, dodaj pozostałą wodę i zawartość saszetek z sosem. Dobrze wymieszaj i podgrzewaj jeszcze przez ½ minuty. Przełóż makaron na półmisek lub głębszy talerz. Dodaj posypkę i gotowe!
Składniki:
Makaron: Mąka pszenna, Skrobia ziemniaczana, Modyfikowana skrobia ziemniaczana, Olej palmowy, Sól, Olej emulgowany (Olej słonecznikowy, Lecytyna sojowa), Gluten pszenny, Ekstrakt z warzyw (Czosnek, Cebula), Ekstrakt drożdżowy, Regulatory kwasowości: E501, E500, E339, Zagęstnik: E412, Barwnik: E10, Ekstrakt z zielonej herbaty
Baza zupy: Pikantny sos (Czerwone papryczki w proszku, Ekstrakt z czerwonych papryczek, Sos sojowy [Soja, Pszenica, Sól], Wzmacniacz smaku: E621, Kapsaicyna), Ekstrakt drożdżowy, Czerwone papryczki w proszku, Maltodekstryna, Glukoza, Sól, Wzmacniacze smaku: Maltodekstryna, Cukier, E635, Syntetyczny aromat wołowiny, Syntetyczny aromat kurczaka, Czosnek w proszku, Przyprawa curry (Kurkuma, Wzmacniacz smaku: E621, Gorczyca), Olej sojowy, Papryka, Syrop karmelowy, Ekstrakt z imbiru, Modyfikowana skrobia z tapioki
Susz warzywny: Prazony sezam, Wodorosty
Wartości odżywcze (w porcji 140g)
Wartość energetyczna: 2167kJ/520kcal
Tłuszcze: 14g
Węglowodany: 88g
*w tym cukry: 13g
*w tym błonnik: 3g
Białko: 10g
Sól: <1,3g
Wyprodukowano w Korei Południowej
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od działania promieni słonecznych.