„Volcano Chicken Carbonara Bowl” to koreański makaron instant, który łączy w sobie pikantny smak kurczaka „vulkan” z kremowym włoskim sosem carbonara. Słynie z ostrości i serowego smaku, przygotowywany z grubego, ciągnącego się makaronu i dwuskładnikowego sosu.
Sposób przygotowania:
1. Umieść makaron w 20,29 fl oz (600 ml) wrzącej wody i gotuj przez 5 minut.
2 Pozostaw 1,69 fl oz (50 ml, 3,5 łyżki stołowej) wody, a następnie odcedź resztę.
3. Dodaj sos i proszek, dobrze wymieszaj i ciesz się!
Składniki:
Makaron: Wzbogacona mąka pszenna, modyfikowana skrobia ziemniaczana, apioka), olej palmowy, gluten pszenny, sól, emulgowany olej, olej z nasion słonecznika, lecytyna (sojowa), środek alkaliczny (węglan potasu, węglan sodu, fosforan sodu), guma guar, fosforan sodu, sosowy, sos z oleju rzepakowego Sos sojowy (sojowy, pszenica, sól), cukier, wzmacniacz smaku (glutaminian sodu), woda, pasta z czerwonej papryki w proszku (soja), ekstrakt drożdżowy, aromat z grilla w proszku, pikantny il, przyprawa z czerwonej papryki, Sat, proszek o smaku bulionu z kurczaka hi, modyfikowana skrobia), ekstrakt z czosnku, proszek o smaku kurczaka, olej palmowy, olej cebulowy, papryka, wzmacniacz smaku (inozynian Ekstrakt, Com Sch, kwas spożywczy kwas cytowy, curry w proszku, kurkuma, kolendra, kminek), pistolet ksantanowy w proszku: cukier, mleko pełne w proszku, mleko w proszku, maltodekstryna, sól, dekstroza bezwodna, kazeinian sodu (mleko), olej kokosowy, ser w proszku (mleko), aromat masła w proszku, modyfikowana skrobia/tapioka), płatki pietruszki, fosforan wapnia, soja, czosnek w proszku, czarny pieprz w proszku, środek przeciwzbrylający (węglan sodu)* Zawiera: mleko, soja, pszenica,
Wartość odżywcza w 100 g produktu
Wartość energetyczna 1910 kJ / 454 kcal
Tłuszcze 16 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 7,9 g
Węglowodany 68 g w tym cukry 3,8 g
Białko 9,5 g
Sól 4,5 g
Kraj pochodzenia: Korea Południowa
Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu