Sposób przygotowania:
Makaron, sos przyprawowy i warzywa umiescić na patelni dodając 80 ml wody i dobrze wymieszać. 2. Podgrzewać na wolnym ogniu przez 3 minuty, mieszając. 3. W razie potrzeby można dodać inne składniki, np. jajka na twardo.
Składniki:
makaron ryżowy 73,6% (mąka ryżowa 84%, woda, regulator kwasowości E330, sól), sos przyprawowy 24,5% (sos sojowy w proszku 23% (sos sojowy (ziarno sojowe, pszenica, sól), dekstryny, sól), cukier, czosnek w proszku 15%, miąższ z gruszki nashi, przyprawa imbirowa w proszku (imbir, maltodekstryny, sól), cebula w proszku, mąka pszenna, skrobia ziemniaczana, regulator kwasowości E330, wzmacniacz smaku E621, pieprz czarny, ekstrakt drożdżowy), suszone warzywa (biała kapusta, cebula dymka).
Produkt może zawierać jęczmień, skorupiaki, jaja, ryby, orzeszki ziemne, mleko, nasiona sezamu i mięczaki.
Wartość odżywcza w 100 g produktu
Wartość energetyczna 1049 kJ / 247 kcal
Tłuszcz 1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,2 g
Węglowodany 56 g w tym cukry 6,9 g
Białko 3,5 g
Sól 2,4 g
Kraj pochodzenia:Korea Południowa
Przechowywanie:
Przechowywać w temperaturze pokojowej.
Najlepiej spożyć przed 09.07.26