Sposób Przygotowania Zupki Shin Ramyun Cup 68g: Otworzyć wieczko opakowania. Do kubka dodać wszystkie dołączone przyprawy, zalać wrzątkiem do wyznaczonej linii i przykryć wieczko na 3 minuty. Wymieszać i gotowe.
Składniki:
Makaron (82%): mąka pszenna, skrobia ziemniaczana, olej palmowy, sól, regulator kwasowości: węglan potasu (E501), węglan sodu (E500), fosforan sodu (E339); przeciwutleniacz: tokoferol (E306); emulgator: lecytyna (E322 - zawiera soję), ekstrakt z zielonej herbaty, barwnik: ryboflawiny (E101) Zupa (12%): przyprawa (hydrolizowane białko roślinne (soja, kukurydza), maltodekstryna, sól, cukier, czerwona papryka chili, ryby, pszenica), przyprawa (maltodekstryna, papryka chili czerwona, glukoza, czarny pieprz, mąka kukurydziana), cukier, sól, wzmacniacze smaku: glutaminian sodu (E621), guanylan disodowy (E627), inozynian disodowy (E631); grzyby shiitake, substancja przeciwzbrylająca: dwutlenek krzemu (E551) Posypka (6%): marchew, zielona cebulka, grzyby shiitake, czerwona papryka chili
Wartości odżywcze w 100g produktu:
Wartość energetyczna: 1786kJ/436kcal,
Tłuszcz 14g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 6,7g,
Węglowodany 70g,
w tym cukry 4,8g,
Białko 7,6g,
Sól 4,9g.
Kraj pochodzenia: Korea Południowa
Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Najlepiej spożyć przed 14.08