Sposób Przygotowania Zupki Shin Ramyun Nongshim 120g: Do 550ml wrzącej wody dodać makaron oraz przyprawę do zupy. Gotować 4,5 minuty. Dokładnie wymieszać.
Składniki:
Makaron: Mąka pszenna, olej palmowy, skrobia ziemniaczana, sól, regulator kwasowości (E501, E500, E339), tokoferol w płynie (przeciwutleniacz E306, emulgator E322), przyprawy (ekstrakt z drożdży, sos sojowy, czosnek, skrobia pszenna), ekstrakt z zielonej herbaty (katechina z herbaty, oligosacharydy), barwnik E101.
Zupa w proszku: Przyprawy (hydrolizowane białko roślinne - soja, ekstrakt z drożdży, maltodekstryna, sól, cebula, mąka pszenna), sól, przyprawy (maltodekstryna, czarna papryka, czerwona papryczka chili, czosnek, mąka kukurydziana), cukier, wzmacniacze smaku (E627, E631), glukoza, grzyby, karmelowy proszek (maltodekstryna, barwnik E150c).
Płatki: Bok choy, teksturowe białko roślinne (soja, izolowane białko sojowe, gluten), grzyby, marchew, czerwona papryczka chili, zielona cebula.
Wartości odżywcze w 100g produktu:
Wartość energetyczna: 1786kJ/424kcal,
Tłuszcz 14g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 6,7g,
Węglowodany 66g,
w tym cukry 2,6g,
Białko 8,6g,
Sól 3,7g.
Kraj pochodzenia: Korea Południowa
Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu