Sposób przygotowania - zupka błyskawiczna: Zalej makaron wrzątkiem do kreski i pozostaw pod przykryciem na ok 5 min po czym dodaj przyprawy i wymieszaj.
Składniki:
Makaron (84%): mąka pszenna, skrobie modyfikowane: E1420, E1410, olej palmowy, sól, gluten z pszenicy, ekstrakt z czosnku, emulgowany olej roślinny (olej sojowy, emulgatory: E420, EE322, E475), regulatory kwasowości: E501, E451, barwnik: E101
Zupa: sól, cukier, sproszkowany sos sojowy (soja, pszenica, sól), wzmacniacze smaku: E621, E631, E627, hydrolizowane białko roślinne (soja, pszenica, kukurydza), ekstrakt z drożdży, emulgowany olej roślinny (olej palmowy, mleko), glukoza, miks przypraw (czerwona papryka, czosnek, cebula, zielona cebulka, imbir), czosnek w proszku, czerwona papryka, pieprz czarny, wyciąg z chili, barwnik: E150a
Posypka z liofilizowanych warzyw: kapusta pekińska, upostaciowane białko roślinne (soja, pszenica), zielona cebulka, grzyby, wodorosty.
Wartości odżywcze (w porcji 65g)
Wartość energetyczna: 1150kJ/275kcal
Tłuszcze: 7,6g
Węglowodany: 43g
*w tym cukry: 2g
Białko: 7,7g
Sól: 1,2g
*w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3g
Kraj pochodzenia: Korea Południowa
Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu