
Koszyk (0)
Koszyk jest pusty
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
DARMOWA DOSTAWA DO PACZKOMATU INPOST OD 99ZŁ!
-
Produkty
- Dania gotowe
- Sosy Chilli
- Makarony
- Pasty i Sosy Do Gotowania
- Herbaty i Kawy
- Ryże
- Sosy sojowe
- Panierki I Mąki
- Słodycze i Przekąski
- Produkty Marynowane
- Tteokbokki
- Tofu
- Oleje
- Owoce i Warzywa
- Produkty Do Sushi
- Produkty Do Kuchni Tajskiej
- Produkty Do Kuchni Koreańskiej
- Produkty STIR-FRY
- Napoje
- Octy
- Glony
- Grzyby
- Akcesoria
- Mleka Kokosowe
- Kimchi
- Przyprawy
- Zestawy Prezentowe
- Cukry I Syropy
- Produkty Gluten Free
- Produkty Wegańskie
- Papiery Ryżowe
- Tapioka
- Kawa Po Wietnamsku
- Promocje
- Nowości
- Bestsellery
-
Producenci
- Acecook
- AJINORIKI MSG (MALAYSIA) SDN BHD
- Allbag
- ALLGROO
- Aromax
- AROY-D
- Asia Foods
- assi
- Awon
- BALI KITCHEN
- BAMBOO HOUSE
- BAMBOO TREE
- BAO LONG
- Beksul
- BIBIGO
- BIOASIA
- Bonumii
- CAP
- ChaTraMue Brand
- Chinsu
- CHUAN LAO HUI
- CHUNSI
- CJFoods
- Cock Brand
- COJO COJO
- Crown
- Daechun Sushi Nori
- DAESANG
- Diamond Brand
- DONGWON
- DOYAL
- DUONG PHEN
- Eagle Brand
- EXOTIC FOOD
- Farmer Brand
- Firebull
- FLYING GOOSE
- FOCO
- Gia Bao
- Golden ELephant
- Golden Lotus
- Golden Turtle
- Green Pagoda
- HADAY
- HAHA
- Hanamaruki
- HAU SANH
- HEALTHY BOY
- HENGSHUN
- Herba-ta s.c.
- HIEP LONG
- Hikari
- House Foods
- HT
- IGARASHI SEIMEN
- Inaka
- Indomie
- ITA-SAN
- Jade Bridge
- Jade Tample
- JONGGA
- JUAN CHENG PAI
- JUB JUB
- Kaiserpalast
- KEWPIE
- KIMPO
- KINGZEST
- KOREAN STREET
- KTC
- Kuchnie Świata S.A.
- LAMI
- LAOGANMA
- lc1
- Lee Kum Kee
- LOBO
- Longkou
- LOTTE
- Love & Love
- Maekrua
- Maepranom
- MAMA
- Marutomo
- MASAN
- Matamun
- Megachef
- Minh Trung
- Mishima
- Miyako
- MIYATA
- MORI-NU
- Mr, Jin
- NATURE'S CHARM
- NGOC LIEN
- NIHON KAISUI
- NISSIN
- Nongshim
- Ocean Bomb
- OFOOD
- OISHII YAMATO
- OKF
- Ottogi
- OURHOME
- PALDO
- Panasia
- Pantai
- PERFECT EARTH
- PORKWAN
- Racha Churos
- Real Thai
- RICEFIELD
- Royal Tiger
- Royal Tiger
- S&B
- SA GIANG
- Samlip
- SAMYANG
- SAVOY
- SEMPIO
- SEN SOY
- Shibanuma
- Shimaya
- SHINJYO
- SKLEPTORA.PL
- SQUID Brand
- Suree
- Tai Yang Men
- TAM DUC
- Thai dancer
- Thai Pride
- THIEN HONG
- TIAN HU SHAN
- Tristar
- TRUNG NGUYEN
- TRUNG THANH
- ULTRA POP
- Uni-Eagle
- Vanka Kawat
- VIMIXA
- VINAMIT
- Vinaseed
- VINH THUAN
- VINUT
- WANGZHIHE
- Wanojoe
- Windmill
- YANCO
- YOPOKKI
- Yumart
- Przepisy Azjatyckie
- Moje konto
- Ulubione
-
Koszyk
0
-
Koszyk (0)Koszyk jest pustyDo bezpłatnej dostawy brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma 0,00 złCena uwzględnia rabaty
-


Mąka do wietnamskich piramidek "BANH GIO" 400g
Symbol:
Dostępność:
Mało
3
szt.
10.99
Kolor/Wzór

Wysyłka w ciągu:
24 godziny
Cena przesyłki:
9.99
- Odbiór osobisty 0
- Orlen Paczka 9.99
- Odbiór w punkcie POCZTEX 9.99
- DPD Pickup 10.49
- Paczkomaty InPost 12.99
- Kurier Kurier Pocztex 13.99
- Kurier InPost 14.99
- Inpost Pobranie 15.99
- Kurier Pocztex (Pobranie) 18.99
- DHL POP 19.99
- Kurier DHL 19.99
- Kurier DHL (Pobranie) 21.99
Kod kreskowy:
EAN:
8934734302036
Gotowa mieszanka na kleiste delikatne ciasto, do pieroźków w liściu bananowca, ale sprawdzi się też świetnie do innych potraw.
Instruckcja przygotowania:
Nadzienie:
- 300 g mielonej chudnej wieprzowiny
- 10g grzybów mun, namoczonych w wodzie do napęcznienia, odcięte korzenie, drobno posiekane
- Wymieszać mięso, grzyby mun z 1 łyżką drobno posiekanej szalotki, 1/3 łyżeczki soli, 1/2 łyżeczki pieprzu i 2 łyżeczkami dobrej jakości sosu rybnego. Podzielić nadzienie na małe porcje
- Podsmażyć wszystko na 2-3 łyżkach oleju. Ugotować przepiórcze jajka na twardo i obrać ze skorupek
Ciasto:
- Wymieszać 400g mąki banh gio z 1,6L wody w garnku, dodać 2 łyżki oleju
- Podgrzewać na kuchence, mieszając, aż zgęstnieje i osiągnie odpowiednią konsystencję
Zawijanie:
- Liście bananowca podwędzić na sucho, umyć i pociąć na paski długości około 30cm
- Ułożyć 2-3 liście jeden na drugim, stroną matową do wewnątrz, uformować kształt lejka i zagiąć jego dolny koniec na ok. 3cm, aby zamknąć
- Włożyć 3 łyżki ciasta do środka, następnie dodać 2 łyżki nadzienia
- Zawinąć całość i zabezpieczyć sznurkiem lub tasiemką
Gotowanie:
- Zagotować wodę w garnku do gotowania na parze
- Ułożyć banh gio w parowarze i gotować na parze przez około 30 minut, aż będą gotowe
- Podawać na gorąco
Składniki: Mąka ryżowa (80%), Mąka z tapioka (20%)
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Energia | 1518 kJ/362,4 kcal |
Tłuszcz | 0,4 g |
W tym tłuszcze nasycone | 0,03 g |
Węglowodany | 85,2 g |
W tym cukry | 0,7 g |
Białko | 4,52 g |
Błonnik | 0 g |
Sól | 29,8 mg |
Wyprodukowano w Wietnamie
Po otwarciu przechowywać w lodówce.
-
Polecane
-
Promocje
-
Podobne produkty
5.49
5.99
2.00
6.99
4.99
6.99
5.50
9.99
5.49
6.99
6.29
7.99
22.99
24.99
3.30
5.49
5.50
9.99
3.89
5.49
13.69
15.49
5.49
6.99
3.90
7.99
3.50
7.99
10.99
19.99