Sposób Przygotowania Zupki Udon tempura Cup 62g: Otworzyć wieczko opakowania. Do kubka dodać wszystkie dołączone przyprawy, zalać wrzątkiem do wyznaczonej linii i przykryć wieczko na 3 minuty. Wymieszać i gotowe.
Składniki:
Makaron: mąka PSZENNA (USA/Australia), skrobia ziemniaczana, olej palmowy, przyprawy (olej ryżowy, cukier, substancja słodząca: E420, kałamarnica, anchois, emulgator: E322 (zawiera soję), krewetki), sól, proszek zbożowy (soja, jęczmień), tokoferol płynny (przeciwutleniacz: E306, emulgator:E322 (zawiera soję)), Barwnik: E101 regulatory kwasowości E501, E339, E500, ekstrakt z zielonej herbaty (oligosacharydy, katechiny, E330), barwnik E101
Zupa w proszku: przyprawa (maltodekstryna, sól, tuńczyk, hydrolizowane białko roślinne (soja, pszenica), cukier, przegrzebki, makreala, anchois, Bonito), sól, przyprawy (czarny pieprz, papryka chilli, maltodekstryna, emulgator: E322 (zawiera soję)), suszone algi morskie, karmel w proszku (maltodekstryna, barwnik: E150c), wzmacniacz smaku: E627, E631; olej rzepakowy
Płatki: frytowane ciasto rybne (mąka pszenna, mintaj, olej palmowy, kałamarnica, emulgator: E322 (zawiera soję)), suszone cisto rybne (mintaj, skrobia ziemniaczana, skrobia pszenna), marchew, cebula, algi morskie.
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
energia: 1945 kJ / 464 kcal
tłuszcz: 20 g
w tym kwasy nasycone: 9,8 g
węglowodany: 64 g
w tym cukry: 4,8 g
białko: 6,9 g
sól: 5,0 g
Kraj pochodzenia: Korea Południowa
Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu