1. Pokrój 150 g mięsa (wołowiny, wieprzowiny lub kurczaka), 300 g cebuli, 200 g ziemniaków i 100 g marchwi na kawałki wielkości kęsa. Następnie podsmaż je na patelni z olejem.
2. Przenieś mieszankę do garnka i dodaj ok. 3 szklanki (700 ml) wody. Gotuj powoli, aż będzie miękka.
3. Włóż powoli 100 g sosu curry OTTOGI do garnka i mieszaj na małym ogniu. Wlej przygotowany sos na ugotowany ryż i delektuj się!
Składniki: Mąka pszenna, dekstryna, curry w proszku 10,5% (kurkuma, kolendra, kumin, kozieradka, koper włoski), mieszanka olejów roślinnych (olej z oleiny palmowej, stearynowy olej palmowy), sól rafinowana, wyciąg z kukurydzy, mieszanka przypraw, krem warzywny, cebula w proszku, czosnek w proszku, cukier, modyfikowana skrobia, pikantna przyprawa, czerwona papryka w proszku, mieszanka przypraw, olej aromatyzowany, czarny pieprz w proszku, sos sojowy w proszku, ekstrakt drożdżowy, sos owocowy w proszku
Wartości odżywcze (w 100g/100ml):
Wartość energetyczna:1809kJ/432kcal Tłuszcze:17g Węglowodany:65g w tym cukry:10g Białko:5g Sól:10,1g
*w tym kwasy tłuszczowe nasycone 4g
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od bezpośredniego działania promieni słonecznych.
Kraj pochodzenia: Korea Południowa
Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.