Podstawowa przyprawa w kuchni Koreańskiej, jak u nas Wegeta. dodaje się ją do wszystkiego i każde danie nabiera pysznego wołowego posmaku. (zawiera glutaminian)
Najlepiej spożyć przed 22.10
Składniki: sól, wzmacniacz smaku: glutaminian sodu (E521), przyprawa 15% (sól, skrobia pszenna, czosnek w proszku 2%, cebula w proszku 2%), cukier, sos sojowy (odtłuszczona soja, gluten kukurydziany), skrobia pszenna, olej palmowy, glukoza, maltodekstryna, aromaty, hydrolizowane białko sojowe, przyprawiony sos sojowy (sos sojowy [odtłuszczona soja, gluten kukurydziany], olej palmowy, ekstrakt drożdżowy, ksyloza, maltodekstryna, koncentrat cebulowy), przyprawa (czarny pieprz w proszku), wzmacniacze smaku: guanylan disodowy (E627), inozynian disodowy (E631); olej aromatyzowany cebulą (olej palmowy, cebula, czosnek, dymka), przyprawiony pieprz czarny w proszku (glukoza, skrobia pszenna, oleożywica z czarnego pieprzu, oleożywica z papryki)
Wartości odżywcze w 100g produktu:
Wartość energetyczna: 923kJ/219kcal,
Tłuszcz 5,2g,
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 2,4g,
Węglowodany 32g,
w tym cukry 14g,
Białko 11g,
Sól 44,1.
Produkcja: Korea Południowa
Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym, chłodnym miejscu.