Wskazówki dotyczące gotowania:
Dodaj makaron do 600ml wrzącej wody i gotuj przez 5 minut
Pozostaw 8 łyżek stołowych wody
Dodaj sos i mieszając smaż przez 30 sekund
Dodaj płatki. Dobrze wymieszaj i podaj
Składniki:
Makaron (73,7%): Mąka pszenna, Modyfikowana skrobia kukurydziana, Rafinowany olej palmowy, Gluten pszenny, Sól, Emulgator: Letycyna soja (E322i), Regulatory kwasowości [Węglan potasu (E501i), Węglan sodu (E500i), Fosforan disodowy (E339ii], Zagęszczacz: Guma guar (E412), Tokoferol (E306), Olejek o smaku zielonej herbaty, Barwnik ryboflawina (E101), Kwas cytrynowy (E330)
Zupa (25,2%): Ketchup (Soja), Woda, Cukier, Wzmacniacz smaku: Glutaminian sodu (E621), Sztuczny aromat kurczaka (Pszenica, Soja), Cebula, Papryczka chili w proszku (Soja), Olej sojowy, Cebula w proszku, Proszek pomidory, Sos sojowy (Pszenica), Proszek drżożdowy, Chili w proszku (Pszenica, Soja), Ocet, Czosnek, Ostry sos w proszku, Ekstrakt z chili odbarwiony, Barwnik: Kapsaicyna (E160c), Czarny pieprz w proszku, Zagęszczacz: Modyfikowana skrobia ziemniaczana (E1420), Olej z papryczki jalapeno (Soja), Aromat limonka, Aromat kolendra
Płatek (1,1%): Płatki suszonej marchwi, Płatki suszonej kapusta, Suszony pak choi
Wartość energetyczna: 1760kJ/421kcal,
wartość energetyczna 1581kj/378kcal,
tłuszcze 10,4g (w tym nasycone 4,4g),
węglowodany 61,5g (w tym cukry 5,9g),
białko 10,4g, sól 3g, błonnik 3g.
Kraj pochodzenia: Korea Południowa
Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu